Ben of ken jij een creatieve chef-kok?
Laat jij in de keuken al je creativiteit de vrije loop? Houd je van werken met de beste ingrediënten, waarmee je exclusieve gerechten op tafel zet? Ga dan aan de slag als chef-kok bij Restaurant Blue!
Wat hebben we voor jou op het menu staan
Als chef-kok in ons prachtige restaurant aan de haven zijn de mogelijkheden eindeloos. Je werkt uitsluitend met de beste ingrediënten die beschikbaar zijn. We hebben onze eigen kotter tot beschikking, waar dagelijks verse vis voor je wordt uitgezocht. Daarnaast werken we samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers die dezelfde passie voor kwaliteit delen als wij. Hierdoor kunnen we onze gasten een unieke culinaire ervaring bieden, waarbij de smaak van de ingrediënten echt tot zijn recht komt. Onze chef-kok combineert de hoogwaardige ingrediënten met zijn vakmanschap en passie voor koken om heerlijke Europese en Aziatische shared dining gerechten te creëren die de zintuigen prikkelen. Wij geloven dat het gebruik van de beste ingrediënten de sleutel is tot het bereiden van geweldige maaltijden en daarom zijn we trots op de kwaliteit van onze ingrediënten. Ons enthousiaste keukenteam met sushi-chef en social mediateam staat voor je klaar. Neem je liever een eigen sous-chef mee? Ook dat is mogelijk!
Waarom deze baan zo bij je past
Je zit vol met energie en hebt veel passie voor het koksvak.
- Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in het managen van de keuken,
- Je bent fulltime beschikbaar en flexibel met avond- en weekenddiensten,
- Je bent kritisch, vindt kwaliteit belangrijk, beschikt over een hands-on mentaliteit en zorgt met je team voor een goed draaiende keuken.
Wat serveren we je
- Een prachtige en veelzijdige keuken waar jij je ei helemaal in kwijt kunt,
- Dagelijkse toelevering van verse en exclusieve ingrediënten,
- Veel vrijheid, creativiteit en eigen inbreng voor het samenstellen van de menu’s,
- Enthousiast team met leuke collega’s,
- Fulltime salaris + reiskostenvergoeding als je >10km vanaf het restaurant woont.
Over het restaurant
Restaurant Blue ligt op een prachtige locatie met terras aan de haven. Het shared dining concept met Europese en Aziatische mix biedt je veel veelzijdigheid en creativiteit in de keuken. Wij creëren voor onze gasten een unieke gastronomische ervaring, waarbij gastvrijheid centraal staat. Zo verlaten onze gasten het restaurant voldaan én met een glimlach.
Klaar om te starten?
Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Klik op onderstaande knop en wij kunnen niet wachten om met je in gesprek te gaan.