-
Oisrí
-
CLASSIC OYSTER€ 4,501 Stuks – Met citroen, rodewijnazijn en sjalot
-
MANGO OYSTER€ 5,501 Stuks – Verschillende mango bereidingen
-
KIMCHEE OYSTER€ 5,501 Stuks – Gegaard in wagyu vet met kimcheesaus
-
Sushi-licious
-
SALMON SASHIMI€ 9,504 Stuks – Zalm, rauw of geflambeerd
-
TUNA SASHIMI€ 14,50Valle de Uco Mendoza, Pruimen, Cacao en Vanille
-
KING CRAB VOLCANO URAMAKI ROLL€ 13,504 Stuks – Kingcrabsallade met komkommer, avocado en tempura-crunch
-
SPICY TUNA URAMAKI ROLL€ 8,504 Stuks – Tonijn met komkommer, kimchee en bieslook, geserveerd met een pittige mayo
-
TORCHED SALMON URAMAKI ROLL€ 7,504 Stuks – Geflambeerde zalm met komkommer avocado en tanuki
-
VEGETARIAN ROLL (Vega)€ 6,504 Stuks – Beschikbaar op uw verzoek
-
BEEF TATAKI NIGIRI€ 3,501 Stuks – Licht gebakken bief gelakt met een hot yuzu teriyaki saus
-
WAGYU A4 NIGIRI€ 7,501 Stuks – Wagyu bief in een koffie-rub geserveerd met een koffie-crème en julienne van prei
-
SALMON NIGIRI€ 3,501 Stuks – Zalm geserveerd met mangodressing en jalepeño
-
TUNA NIGIRI€ 4,501 Stuks – Tonijn met nikirisaus en foie gras rasp
-
Omakase Boats
-
2 Personen€ 50,0032 Stuks – Chef’s choice sushiboot
-
3 Personen€ 75,0048 Stuks – Chef’s choice sushiboot
-
4 Personen€ 100,0064 Stuks – Chef’s choice sushiboot
-
Starters
-
ENTRECOTE CARPACCIO€ 14,5080 Gram – Entrecote carpaccio met eendenlever krullen, zwarte olijvencrumble, brunoise van groenten en truffelmayonaise
-
BRUSCHETTA (Vega)€ 6,503 Stuks – Krokant broodje met topping van huisgemaakte tomatensalsa
-
SALMON ASPARAGUS ROLL€ 13,003 Stuks – Koudgerookte zalm met groene asperges en yuzu-crème
-
PEKING DUCK PANCAKES€ 12,504 Stuks – Huisgemaakte mini pancakes met peking duck, hoisinsaus en bosui
-
NACHO’S PULLED CHICKEN€ 8,50200 Gram – Nacho’s met topping van kaas, tomatensalsa en yuzu-avocado-crème
-
BONELESS RIBS€ 12,506 Stuks – Langzaam gegaarde ribfingers uit de oven
-
STICKY CHICKEN BITES€ 10,008 Stuks – Malse stukjes kip in een sticky-saus
-
SPICY SHRIMPS€ 12,503 Stuks – Grote garnalen in een hot chipotlesaus, geserveerd met zoetzure daikonsalad
-
Meat
-
ENTRECOTE SHIO KOJI€ 29,00200 Gram – Gegrilde entrecote gemarineerd in een rijstmarinade, bosui en rode peper geserveerd met een frisse komkommersalade
-
BEEF TENDERLOIN€ 36,50200 Gram – Gebakken ossenhaasmedaillon met een miso demi-glace saus en geroosterde asperges
-
BEEF RENDANG TACO€ 22,50200 Gram – Zacht gegaarde runder rendang geserveerd in een tempura-taco
-
CRISPY CHICKEN PARMESAN€ 19,50200 Gram – In broodkruimels gebakken kipfilet met een parmezaanse kaassaus en topping van rucolasalade en radijs
-
Fish
-
DOVER SOLE€ 49,75400 Gram – Zeetong gebakken in gerookte boter met een citroen-doperwten crème
-
TUNA STEAK€ 33,50Gegrilde tonijn met yuzu-honing, tomaatjes en crème van sesam
-
SALMON TERIYAKI€ 27,50200 Gram – Gebakken zalm met teriyakisaus met gebakken bosui en taugé
-
TURBOT€ 28,50200 Gram – Gebakken tarbot met een zoete aardappelpuree groene asperges en sauce vierge
-
CATCH OF THE WEEKVraag naar de mogelijkheden aan de bediening
-
Signature Dishes
-
VEAL CHEEK€ 24,50200 Gram – Zacht gegaarde kalfswang met rode wijnjus en een shiitake risotto
-
KING CRAB€ 25,00100 Gram – Gegrilde kingkrab met avocado yuzu-crème en een togarashi krokantje
-
TRUFFLE SCALLOP€ 19,004 Stuks – Gebakken coquille met een schuim van parmezaan en truffel
-
WAGYU A3 KATSU SANDO€ 30,004 Stuks – Wagyu A3 op een toast van briochebrood met umamisaus geserveerd met zoetzure groenten
-
VEGETARIAN RENDANG (Vega)€ 22,50200 Gram – Indonesische groentenstoof met rode peper gember en kokos
-
TAGLIATELLE (Vega)€17,50200 Gram – Tagliatelle met gebakken shiitake en truffelroomsaus
-
Sides
-
EDEMAME (Vega)€ 5,50200 Gram – Sojabonen geserveerd in onze huisgemaakte knoflookmayonaise
-
BRAVAS BLUE STYLE (Vega)€ 5,75200 Gram – Gebakken krieltjes met huisgemaakte aioli en een pikante paprikasaus
-
PARMESAN TRUFFLE FRIES (Vega)€ 6,75200 Gram – Krokante frietjes met gesmolten parmezaanse kaas en truffelmayonaise
-
FRIED RICE (Vega)€ 5,50200 Gram – Gebakken rijst afgeblust met sojasaus en sriracha