Van eten naar beleven

Van proeven naar beleven

Beleef uw gastronomische ervaring op een mooie locatie, waarbij alles draait om details, van de setting tot de verlichting, van de gerechten tot de presentaties en van uitzonderlijke service tot bijzondere menukaart.

Dit jongste restaurant op Urk onder leiding van Glenn Yiu staat reeds bekend om zijn fijne combinatie van de Europese en Aziatische keuken.

Wij hebben bewust gekozen voor een eenvoudige uitleg van onze gerechten, wij geloven dat de smaak een erg persoonlijke belevenis is.

Trix V
Trix V
23/09/2022
Genoten bij en van Blue Restaurant Blue ligt niet aan de toeristische kant van Urk, maar aan de buitenkant van de haven. De ontvangst was gastvrij. We hadden de keus uit een aantal tafels. De menukaart biedt een ruime keus aan gerechten. Wij hebben genoten van zowel voor- als hoofdgerecht. De bediening was professioneel, vriendelijk en gastvrij. Complimenten voor de keuken brigade!. We komen hier graag terug!
Constantin G
Constantin G
12/08/2022
We had a fabulous experience here Yes, it's on the expensive side, but it's definitely no tourist trap. Staff spoke English and even a bit of German and was very friendly and attentive, especially towards our children. Everything from the fancy interior even down to the background music absolutely met my taste. And the food was simply delicious, including the dessert. Everything was fresh and of high quality. Would love to have a couples' night out here some time.
jelle h
jelle h
09/07/2022
Super restaurant Super lekker gegeten en bediening vriendelijk en top.toetje was een lekkere smaakexplosie in je mond.een echte aanrader
Anastasia Z
Anastasia Z
22/06/2022
Best restaurant in Urk Great restaurant in yacht haven. Amazing kitchen, best sushi, beautiful interior and very friendly stuff! Also a very good choice of wine.
Mojgan K
Mojgan K
25/01/2022
Diner Geweldig eten, personeel en sfeer prima👍We gaan zeker weer naar daar voor het lekker eten.Echt aanraden!!!
Martin H
Martin H
26/09/2021
Genieten van heerlijkheden met een twist. Het shared dining is een succes. Men doet hier mooie dingen met eten. De heerlijkste gerechten met soms een dappere twist. Fijne bediening. Mooi decor.
Luis Rebelo
Luis Rebelo
14/08/2021
Superb! One of the best restaurant experiences I have had in the Netherlands. The food was superb and the staff was very friendly and helpful.
Angelohi4
Angelohi4
03/10/2020
Fantastisch We waren onderweg naar huis met nog anderhalf uur te gaan en we wilden met z’n vieren even ergens wat gaan eten. En dan kom je per ongeluk terecht bij restaurant Blue! We hebben de kok ons laten verrassen met twee keer een tafel vol heerlijke gerechtjes die er ook prachtig uitzagen: o.a. King crab, verrukkelijke wagyu tartare, sushi met pekingeend en mijn favoriet de surf & turf sushi met garnaal en beef, om te watertanden zo lekker. Een mooi sfeervol restaurant is het bovendien, met een heel fijne en professionele bediening. We hebben ons voorgenomen om gauw een dagje Urk te doen en hier dan weer te gaan eten.
Ruud B
Ruud B
27/09/2020
Met onze “eetclub” uit eten!!! Wij zijn een culinaire vriendengroep die van zeer gevarieerd eten houden. Nu gegeten bij Blue en met een enorm positief en voldaan gevoel daar het restaurant verlaten. Wat betreft de bediening, de gerechten, de wijn, de entourage, de vriendelijk- en toegankelijkheid kunnen wij als groep eensgezind zeggen dat we écht een fantastische avond hebben gehad. Onze complimenten voor de chef, de bedrijfsleider en het bedienend personeel. Mochten wij nog eens in de buurt zijn dan komen we zeker weer bij jullie eten.

Contact

Restaurant Blue
Burgemeester J. Schipperkade 8
8321 EH Urk

Reserveren?
Een tafel reserveren?
Bel naar 0527-745083
of reserveer online.

Openingstijden restaurant
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: open 16.00 – 22.00 uur
Donderdag: open 16.00 – 22.00 uur
Vrijdag: open 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag: open 12.00 – 22.00 uur
Zondag: 16:00 – 22:00